OVER ONS

red-792139_1920

Lamoois is een online lifestyle magazine voor iedere vrouw!
Elke dinsdag en donderdag om 06.00 uur staat er een kersverse artikel online. De artikelen gaan over verschillende uiteenlopende onderwerpen: fashion, beauty, food, lifestyle, tips & tricks en nog veel meer! De naam ‘Lamoois’ is ontstaan door te puzzelen met woorden. Een naam waarin het woord ‘mooi’ in zou voorkomen, zou te gek zijn. En zodoende ontstond het woord: Lamoois. Dit kwam uit de gedachte om een magazine te maken voor iedere jonge vrouw ongeacht cultuur of afkomst, met de boodschap: ‘Je mooi bent als je bent’!

 

LAMOOIS TEAM


Founder & Owner: Sara
Hi, mijn naam is Sara en in augustus 2016 ben ik dit platform begonnen. Als een klein meisje droomde ik altijd van een eigen fashion-magazine. In de zomervakantie van 2016 besloot ik gewoon om een blog te starten, en zo is Lamoois geboren! Zoals je misschien wel weet, bestaan er tegenwoordig heel veel blogs en online magazines. Maar natuurlijk zou dit geen reden moeten zijn om niet te gaan schrijven. De ‘bloggers-wereld’ is zo groot, vol met inspiratie en nieuwe kansen om met elkaar te delen. Het zou erg leuk zijn om door middel van het schrijven ook andere mensen te motiveren en inspireren in het dagelijks leven op Lamoois!

 

– Redactrice: Laura
Hoi allemaal! Mijn naam is Laura en sinds maart 2018 mag ik mezelf redactrice noemen op Lamoois. Ik heb altijd al interesse gehad in de cosmeticawereld en daarnaast hou ik mezelf veel bezig met mindstyle. Sinds mijn minor crossmediale journalistiek heb ik mijn passie voor schrijven ontdekt en sindsdien ben ik altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën voor leuke artikelen. Op Lamoois deel ik al mijn hersenspinsels over van alles en nog wat en geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Ik hoop jullie met mijn artikelen te kunnen inspireren en enthousiast te maken om opzoek te gaan naar de beste versie van jezelf!

 

Advertenties