ABOUT

red-792139_1920

Lamoois is een lifestyleblog. Elke maandag, woendag en vrijdag  om 06.00 uur staat er een kersverse artikel online. De artikelen gaan over verschillende uiteenlopende onderwerpen met een persoonlijke touch: fashion, beauty, food, lifestyle, tips & tricks en nog veel meer! De naam ‘Lamoois’ heb ik zelf bedacht.  Ik wilde perse een blognaam waarin het woord ‘mooi’ in zou voor komen. Dit kwam uit de gedachte dat ik een blog wilde maken voor iedere jonge vrouw ongeacht cultuur of afkomst, met de boodschap: ‘Je mooi bent als je bent’!  Dus zodoende ben ik een beetje  gaan puzzelen met woorden en ontstond het woord ‘Lamoois’!

Wie ben ik ?
Hi, mijn naam is Sara en sinds augustus 2016 ben ik deze blog begonnen!  Als een klein meisje droomde ik altijd van een eigen fashion-magazine.  In de zomervakantie van 2016 besloot ik gewoon om een blog te starten, en zo is Lamoois geboren! Het liefst zou ik elke dag een artikel willen schrijven op Lamoois, maar ik moet natuurlijk wel realistisch blijven. Aangezien ik ook studeer, verwacht ik niet dat het haalbaar zal zijn om elke dag een artikel te plaatsen. Dus om het leuk en haalbaar te houden zal ik  mijn best doen om drie keer per week een artikel te plaatsen op Lamoois.
Zoals je misschien wel weet, bestaan er tegenwoordig heel veel blogs. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat de ‘bloggers-wereld’  waanzinnig groot is, maar dat zou geen reden moeten zijn om niet te gaan bloggen. De ‘bloggers-wereld’ is zo groot, vol met inspiratie en nieuwe kansen om met elkaar te delen. Het lijkt mij erg leuk als ik door middel van het schrijven ook andere mensen kan motiveren en inspireren in het dagelijks leven!

Tot slot hoop ik met veel liefde en plezier  iets moois te kunnen maken van mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel niet en stuur mij een mailtje, vind ik altijd leuk !

Veel lees plezier !!

Liefs, Sara

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s