7 redenen waarom je hakken koopt, maar nooit draagt….

Ooit kocht je die hele mooie hakken, maar ze staan een jaar later nog steeds in jouw kast…..  Oeps, je hebt ze nog steeds niet aan gehad! Daar bestaan 7 mogelijke redenen voor:

1. Je kan niet lopen op hakken! 
Jij kan niet lopen op hakken, maar toch besluit je om de hakken te kopen. Je komt dus met een briljant idee: eerst oefenen op andere hakken. Je bent zo gemotiveerd, dus besluit je toch om die hakken van 10 cm te kopen! Een jaar later staan dezelfde hakken nog steeds in jouw kast en heb jij ze nog steeds niet aan gehad…. oepsii !

2. Maatje te klein, geen bon = geen geld terug
Ze zijn te klein voor je, net een maatje te klein. Maar normaal moet je toch een maatje kleiner nemen, omdat je hakken dan passen…?? Nou, nee deze hakken niet. Je hebt het bonnetje niet meer, maar je vindt het zonde om ze weg te gooien, dus ze staan mooi bij de rest van je hakken. Ach ja, laat ze maar staan, leuk voor jouw ‘mini schoenen collectie showroom’!

3. Geen gelegenheid for ‘the’ shoes! 
Voorlopig is er nog geen speciale gelegenheid geweest om die hakken te dragen, dus blijven ze maar lekker in de kast liggen. Het is dus wachten op  een special gelegenheid!

4.Sale!
Je kocht ze gewoon omdat ze in de sale waren. Waar ga je die mooie hakken ooit voor zo een goedkope prijs vinden? Een jaar later staan dezelfde hakken nog steeds in jouw kast, zonder dat je ze ooit aan hebt gehad. Achja, ze staan gewoon leuk bij de andere schoenen, toch?

5. Echt leuk, bij die vriendin!
Ze stonden zo leuk bij die vriendin, dus kocht jij ze ook. Achteraf staan ze nog steeds in jouw kast. Ze stonden die vriendin toch beter ….. balen!

6. Je kon de verkoper niet teleurstellen…
De verkoper was zoooo lief, dus besloot je die hakken te kopen. Achteraf heb je spijt … zo leuk waren de hakken toch niet.

7.Geen geschikte outfit
Je besluit eerst maar even de geschikte outfit voor de hakken vinden. Maar dat gaat nog weleven duren voordat je die hakken gaat dragen….

 

Herken jij je in één van deze 7 redenen, of heb jij nog een gekke reden? Let us know, we like it! 


 Facebook – Instagram – Twitter –  Bloglovin

Advertenties

13 reacties op ‘7 redenen waarom je hakken koopt, maar nooit draagt….

  1. Hahaha zooo herkenbaar dit! Zelf vind ik ook dat ik er niet snel genoeg vlotjes op kan wandelen en ik ben steeds bang dat ik ga vallen 😂 Om nog maar te zwijgen van de struggle wanneer je op of af een trap moet !

    Like

  2. Oeeh ja vlot wandelen op hakken is een kunst! En in een lange gala jurk van de trap aflopen, kan ook echt een domper zijn 😂 😂 💕

    Like

  3. Ik herken mij hier keihard in! 😀 ik heb een heleboel hakken, en dan denk ik in de winkel: ‘oeh ja, eindelijk eens leren lopen op hakken’, maar helaas… dan blijven ze in de kast staan omdat ik geen geschikte outfit heb, of hakken zijn op die moment niet handig, bv. op het werk… tja 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s