Share your Blog & Social media channels!

Misschien een beetje cliché, maar wat is het jaar toch weer snel voorbij gegaan! Ongeveer jaar geleden was ik Lamoois gestart. Het doel is om er een leuke online lifestyle magazine van te maken, voor iedere jonge vrouw, ongeachte cultuur of afkomst. Ik wilde mensen inspireren en motiveren. Lamoois is weliswaar nog geen online magazine, maar ik ben hard aan het werk om mijn doel waar te maken. Hoe dan ook, door het bloggen heb ik een hoop andere leuke blogs ontdekt en natuurlijk ook een hoop lieve trouwe lezers, thank you!  En vandaag wil ik iedereen de kans geven om zijn/ haar blog en/of social mediakanalen te delen.

Ik ben Lamoois ooit gestart om mensen te motiveren en te inspireren. Daarnaast wilde ik mijn passie en liefde voor schrijven ontwikkelen. Het maakt niet uit of wij al elkaar volgen of niet. Het is altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken en elkaar te helpen. Misschien ontdek jij nu een nieuwe blog in de comments, hoe cool is dat! Tegenwoordig is de ‘bloggerswereld’  ontzettend groot, maar daar kunnen wij met ze alle een hoop nieuwe inspiratie en vriendschappen uit halen!

Fijne feestdagen and don’t forget to share!


 Facebook – Instagram – Twitter –  Bloglovin

 

Advertenties

24 reacties op ‘Share your Blog & Social media channels!

  1. Hihi, ik vind jouw outfits altijd super mooi gecombineerd 🤗 ! Leuk, dat je een berichtje achter laat op Lamoois en ook de ander blogs hebt bekeken!! 💕 😀 😀

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s