Must have see Fashion movies voor de kerstvakantie!

Volgende week is het zover…… Merry Christmas!! De meeste mensen hebben volgende week kerstvakantie in Nederland! Tijdens de kerstvakantie geniet ik altijd van het moment. Meestal kruip ik tijdens de koude kerstdagen in mijn warm bed met een kop thee. En natuurlijk kijk ik het liefst een leuke kerst film!  Vandaag deel ik graag mijn favoriete films, echt een must have to see!

1. The Devil Wears Prada
Dit blijft mijn favoriete film all time. The Devil Wears Prada, gaat over de jonge journalist: Andrea.  Zij heeft veel moeite bij het vinden van een baan als journalist. Uiteindelijk solliciteert  Andrea bij het grote modetijdschrift ‘Runaway’, terwijl Andrea totaal geen fashionista is. Het lukt haar uiteindelijk wel om een baan te krijgen als assistente van de hoofdredactrice Miranda. Echter, ondanks Runaway een walhalla is, blijkt het niet allemaal rozengeur en maneschijn te zijn. De hoofdredactrice Miranda blijkt een pittige dame te zijn en dat is een enorme struggle voor Andrea!

The Devil Wears Prada heeft o.a ooit geïnspireerd om te bloggen en communicatie te studeren. Voor alle meiden die van fashion houden en een droom hebben om ooit bij een fashion magazine te werken….. check this out!


2. Fashion Planet
Mocht je meer van Nederlandstalige films houden, dan heb ik goed nieuw!  Er is ook een Nederlandse soortgelijke versie van  The Devil Wears Prada. Echt, dit is wel een tv-serie: Fashion Planet. In deze serie speelt Josje, welbekend van K3  ‘Ellis’. Ellis is het onzekere meisje dat dolgraag stage wil lopen bij het grote fashion magazine: Fashion Planet. Het lukt haar om uiteindelijk met veel moeite om de perfecte personal assistent te worden van de pittige hoofdredactrice Rebecca!

De afleveringen zijn terug te bekijken via de website van NET5
https://www.net5.nl/programmas/fashion-planet/


3. Confession of a Shopaholic
Ben jij ook een Shopverslaafde en kan jij niks laten liggen in de winkel … vooral bij sale?  Oeh, misschien is dit de geschikte kerstfilm voor jou! Confession of a Shopaholic, gaat over de journaliste Rebecca Bloomwood a.k.a  The girl with the green scarf!
Rebecca verliest haar baan als redacteur door de crisis, dus gaat zij opzoek naar een nieuwe baan. Ze heeft eigenlijk geen keuze omdat je veel schulden heeft en dit komt omdat ze verslaafd is aan shoppen. Wanneer zij de winkelstraten in loopt, roepen de paspoppen haar altijd om de kleding te kopen. Natuurlijk kan Rebecca alle winkels niet weerstaan en shopt ze al haar creditcards leeg. Door haar schulden raakt zij in de problemen en maakt ze het erg bont voor zichzelf. Erg hilarisch maar vooral spannend!

Ken jij deze films al? Of heb jij nog een leuke oude klassieker die je iedereen wil aanraden? Laat het vooral achter in de reacties!

Fijne kerstvakantie! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

4 reacties op ‘Must have see Fashion movies voor de kerstvakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s