Zonder drukte shoppen #Tips

We kennen het allemaal, drukke winkels lange rijen bij de kassa’s. Meestal raak ik lichtjes geïrriteerd en wil ik die ene mooie afgeprijsde item bijna niet meer afrekenen.
Zo herkenbaar als je een shopaholic bent toch ?
Hier volgen een aantal tips voor alle shopaholics om goed te shoppen op de beste momenten.


TIP 1.

Ga vroeg in de ochtend shoppen. Je leest dit nu en verklaart mij vast voor gek. Maar haak alsjeblieft niet af, want ik leg het je uit.Want waarschijnlijk ben jij zoals alle ander shopaholics geen ochtend mens toch?  Precies, mensen shoppen niet graag om 9 uur in de ochtend en dan zijn de winkels dus leeg. Dus zet je wekker gewoon om 8 uur en zorg ervoor dat je om 9 uur wanneer de meeste kledingwinkels open gaan voor de deur staat. De kans is groot dat de winkel nog netjes leeg en stiekem alleen voor jou is. Dat is toch prettig winkelen in plaats van alle drukte op zaterdagmiddag om 16 uur ?

TIP 2.
Slaap je toch liever uit?  Check op google wanneer de drukste verwachtte tijden zijn in de winkel. Op die manier voorkom je waarschijnlijk de drukte. Google geeft een schatting van de verwachten tijden en de drukte.

TIP 3.
Bedenk van te voren wat je wil gaan halen. Oja, makkelijk gezegd…??!
Toch helpt het vaak om sneller te shoppen zonder dat je  ergert aan de drukte. Als je van te voren bedenkt wat je wil gaan kopen, dan zal beter zijn voor je portemonnee en je blijft niet te lang in de drukte.
Kortom dit waren de tips voor vandaag. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn tips. Mochten jullie ook goede tips of suggesties hebben, laat het dan vooral achter in de reacties !

Heb jij nog een goede tip?


 Facebook – Instagram – Twitter –  Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s