WELKOM OP LAMOOIS!

Een aantal jaar gelden had ik een blog, maar destijds kreeg ik het erg druk op school waardoor ik het bloggen links had laten liggen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en krijg ik af en toe de kriebels om weer te gaan schrijven. Aangezien ik nu (zomer)vakantie heb, besloot ik gewoon opnieuw een blog te starten !  Vanaf vandaag kun je drie keer per week een artikel verwachten op deze blog. Elke maandag om 06.00 uur, staat er een nieuwe artikel online. De artikelen gaan over verschillende uiteenlopende onderwerpen met een persoonlijke touch.

De naam LAMOOIS, heb ik zelf bedacht. Ik was een beetje puzzelen met woorden  en zodoende  heb ik het woord LAMOOIS gecreëerd. Het liefst zou ik elke dag een artikel willen schrijven op LAMOOIS, maar ik moet natuurlijk wel realistisch blijven. Aangezien ik na de (zomer)vakantie gewoon weer naar school moet gaan, verwacht ik niet dat het haalbaar zal zijn om elke dag een artikel te plaatsen. Dus om het leuk en haalbaar te houden zal ik drie keer per week een artikel plaatsen op LAMOOIS.

BLOGGEN.jpg                                             Achter mijn bureau werken aan een blogartikel.

Zoals je misschien wel weet, bestaan er tegenwoordig heel veel blogs. Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat de Bloggers wereld  waanzinnig groot is, maar dat zou geen reden zijn om niet te gaan bloggen. De Bloggers wereld is zo groot, vol met inspiratie en nieuwe kansen om met elkaar te delen. Door middel van het bloggen  kun je zoveel andere mensen motiveren en inspireren, dat is toch alleen maar mooi !
Tot slot hoop ik met veel liefde en plezier  iets moois te kunnen maken van mijn blog. Heb je vragen of suggesties, dan kun je mij contacteren via de button ‘contact’.

Love,
Sara

 

 

Advertenties

5 thoughts on “WELKOM OP LAMOOIS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s